Balaguer

Gràcia Barcelona

Tarragona

Escorial Vic

Malgrat

Tàrrega

Girona

Palamós

Vall Terrassa

Equip de Formació Vedruna Catalunya

 

Benvinguts a la versió digital dels treballs de recerca de Batxillerat de les Escoles Vedruna de Balaguer, Gràcia de Barcelona, Terrassa, Girona, Malgrat, Palamós, Tarragona, Tàrrega i Vic

 

Val a dir que amb aquesta publicació les escoles Vedruna volem:

 

1. Reconèixer el treball i la feina ben feta dels alumnes de les nostres escoles, donant una dimensió pública a la seva primera gran tasca d’investigació.

2. Reconèixer el treball de formació que realitzen els professors-tutors de recerca de les nostres escoles.

3. Fer públics treballs que considerem ben plantejats i ben elaborats i que poden ser models de recerca per a futurs alumnes de 4t de Secundària i de primer de Batxillerat que hauran d’afrontar properament aquest repte.

 

D’altra banda, pensem que amb la publicació d’aquests treballs donem a conèixer una de les grans feines que realitzen les escoles que fem Batxillerat: ajudar els alumnes a prendre gust per l’estudi a través d’uns treballs on es tenen presents moltes capacitats i competències que són necessàries per enfocar els estudis universitaris.

 

Des de l’Equip de Formació de Vedruna-Catalunya volem felicitar totes les persones que tenen el nostre reconeixement a través d’aquesta publicació: alumnes, professors-tutors i pares i mares dels alumnes. De segur que arribar fins aquí és un premi a la seva constància i a la seva capacitat de treball.

 

 

Per molts anys!

2015