Balaguer

Gràcia Barcelona

Tarragona

Escorial Vic

Malgrat

Tàrrega

Girona

Palamós

Vall Terrassa

Equip de Formació Vedruna Catalunya

 

Benvinguts, un any més a la presentació dels millors treballs de recerca de Batxillerat que es realitza a les escoles Vedruna de Balaguer, Vedruna Gràcia de Barcelona, Vedruna Vall de Terrassa, Vedruna Girona, Vedruna Malgrat, Vedruna Palamós, Vedruna Tarragona, Vedruna Tàrrega i Vedruna Escorial Vic.

 

Amb aquest publicació volem:

 

1. Reconèixer el treball i la feina feta dels alumnes de les nostres escoles, donant una dimensió pública a la seva primera gran tasca d’investigació.

2. Reconèixer el treball de formació en la investigació que fan els professors de recerca de les nostres escoles.

3. Fer públics a la xarxa treballs de recerca que els equips de tribunals de cada escola han considerat digne de donar a conèixer.

 

Observareu que l’edició d’enguany, del curs 22-23 presenta una novetat. Les presentacions són en video i, per tant, es fomenta l’expressió oral. És una novetat que ens ha d’ajudar a fomentat l’oralitat i la comunicació, noves competències clau del segle XXI.

 

Esperem que aquest recull sigui del vostre interès i, des d’ara volem agrair als alumnes i professors que formen part d’aquest recull la seva tasca excel·lent. Segur que servirà per crear nous i innovadors treballs.

 

A la vegada, fem extensiu la nostra felicitació a les famílies dels alumnes que, de segur, han viscut de molt aprop el procés de construcció de les recerques.

 

 

Mario Mercader, Manel Salas i Ramon Rial

Vic, maig de 2023

2023